Darba aizsardzība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apkures katli, apkures sistēmas, siltumsūkņi, zemes siltumsūkņi, siltumsūkņu uzstādīšana, kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, dziļurbums, dziļurbumi, saules kolektori, saules paneļi, saules enerģija.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Safetyrespect, Safety, Respect, Kolektīvās drošības sistēmas, pagaidu iežogojumi, aizsargmargu risinājumi, aizsardzība , , statnis, regulējams roku balsts, vertikālais balsts kolonna, žogu segments, segmenti, piekarināma darba

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
antiberzes pārklājumi, antikorozija, pretrūsas, pretkorozija, nano, nano protech, nanoprotech, mitruma aizsardzība

ADTS, SIA

Brīvības 66, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Zibens aizsardzība , mērinstrumenti, LED spuldzes, invertors, elektrodi, metināšanas stieple, metināšanas

BAO, AS, Bīstamo atkritumu apsaimniekošana

Celtnieku 3a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
A/S "BAO" sadarbībā ar RD Vides departamentu ir izveidojusi bīstamo atkritumu, nolietotās elektronikas, elektrotehnikas pieņemšanas punktu. Iedzīvotāji - privātpersonas bez maksas var nodot: nolietotas, nederīgas, lietotas, nolietotas, (nederīgas elektrotehnikas, elektronikas aparatūras:

Aironi, SIA, Asenizācijas pakalpojumi

Kaķasēkļa dambis 31, Rīga LV-1005
Cauruļvadu skalošana, aku tīrīšana, kanalizācijas attīrīšana, atsūknēšana, renovācijas darbi. CCTV video inspekcija. Tauku atsūknēšana. Attīrīšanas iekārtu apsaimniekošana. Tehniskie risinājumi transportēšanas jomā privātmājām, daudzdzīvokļu mājām, industriālajām ražotnēm, tirdzniecības centriem, autoservisiem, automazgātuvēm.

Xenum.LV, autoserviss Purvciemā\Pļavniekos

Lielvārdes 136, Rīga, LV-1082
Virsbūves remonts, virsbūves krāsošana, auto virsbūves pulēšana, aizsardzība , tīrīšana, pretrūsas apstrāde

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
metāla plaukti, sīkpreču plaukti, plaukti uzglabāšanai, tērauda plaukti, riepu plaukti, statīvi riepām, darba , galdi, ratiņi, palešu ratiņi, platformu ratiņi, konteineri, paceļamās platformas, pacēlāji, paceļamie darba

Zoltapp, UAB

V. Nagevičiaus g. 3, LT-08237, Vilnius
Celtniecība, metāllūžņi, asinizācija, būvgruži, atkritumi, tehnikas noma, būvtehnika, demontāža, zemes darbi, remonta darbi, būvgružu konteineri, tīrie būvgruži, bio tualetes, pārvietojamās tualetes, nolietotas elektropreces, beramas kravas, smilts, melnzeme, šīferis, azbestu saturoši atkritumi, konteineru noma, atkritumu izvešana,

Vidzemes Contus, SIA

Meža 7-211, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības politikas izstrādi un pilnveidošanu;  ✓ Grāmatvedības pirmdokumentu apstrādi;  ✓ Darba samaksas un ar to saistīto izmaksu un nodokļu aprēķinus; ✓ Bankas, kases un avansa norēķinus; ✓ Krājumu un pamatlīdzekļu uzskaiti; ✓ Preču un pakalpojumu uzskaiti; ✓ Debitoru un kreditoru parādu uzskaiti; ✓ Grāmatvedības atjaunošanu no pirmdokumentiem; ✓ Operatīvās bilances, peļņas vai zaudējuma aprēķina un naudas plūsmas sagatavošanu; ✓ Nodokļu aprēķinus un deklarāciju sagatavošanu un iesniegšanu VID; ✓ Gada pārskata sastādīšanu un deklarēšanu; ✓ Iedzīvotāju un pašnodarbināto deklarāciju sastādīšanu; ✓ Citu atskaišu sagatavošanu Valsts institūcijām un uzņēmuma vadībai; ✓ Finanšu un saimnieciskās darbības analīze; ✓ Lietvedības un personāla dokumentu sagatavošana.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Saldus

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov., LV-3801
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Centrālais birojs Lauksaimniecības tehnikas centrs Zemgale

Brankas, "Baltijas Ceļš" , Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika, miglotāji, sējmašīnas, pļaušanas tehnika, piekabes un puspiekabes, minerālmēslu

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Vidzeme

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Neretas 82, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Rears, SIA

Dārza 8, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība; ✓ Sertificēta skursteņslauķa pakalpojumi; ✓ Zibensaizsardzība; ✓ Drošības, vājstrāvas sistēmas; ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope; ✓ Darba aizsardzība un drošība Serviss: Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība, apkope un serviss. Zibensaizsardzība – projektēšana, montāža. Veicam sistēmu apkalpošanu un montāžu.

AkaTe, SIA

Dārza 8-8, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
SIA "AkaTe" piedāvā:: ✓ URBŠANA - SĀKOT NO 55 EUR/METRĀ ✓ TAMPONĀŽĀ - PĒC VIENOŠANĀS ✓ SKALOŠANA - 150 EUR Cenas:: ✓ Urbšana - sākot no 45 EUR/metrā ✓ Tamponāža - pēc vienošanās ✓ Skalošana - 150 EUR Apraksts:

SIA "AkaTe" galvenie darbības virzieni ir aku dziļurbumu veikšana, sūkņu uzstādīšana, dziļurbumu apkalpošana un remonts.

DURVJU ATVĒRŠANA, diennakts slēdzeņu SOS serviss

Droša aizkritušu durvju atvēršana👌 💯
Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Durvju un slēdzeņu atvēršanas pakalpojumi:: ✓ durvju un slēdzeņu atvēršana ✓ seifu atvēršana un remonts ✓ automobiļu atvēršana - SOS serviss ✓ slēdzeņu iegriešana un nomaiņa uz drošākām ✓ videonovērošanas un domofona iekārtu uzstādīšana ✓ čip atslēgas domofonam, durvju apdare

ZA Meistars, auto virsbūvju remonts un krāsošana

Aldaru 2, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts, krāsošana ✓ Auto virsbūves ģeometrijas regulēšana ✓ Visu veidu auto plastmasas daļu remonts un maiņa ✓ Visu veidu auto stiklu maiņa ✓ Visu veidu auto pulēšanas darbi ✓ NANO virsbūves pārklājums ✓ Lukturu pulēšana un regulēšana ✓ Auto elektriķu pakalpojumi ✓ Auto noma

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.