Darba aizsardzība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
bezvadu austiņas, blīves, cauruļvadu izolācija, cirkulācijas sūkņi, difuzors, daudzslāņu caurules, darba

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12b, Rīga LV-1002
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība

ZZ Legal, SIA

Citadeles 2, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu: Mēs esam progresīvs juridisko pakalpojumu sniedzēju birojs ar pieredzējušiem speciālistiem, kas apvienojušies, lai sniegtu palīdzību kā vietējiem, tā starptautiskiem klientiem Latvijā. Mūsu moto ir atrisināt jebkuru jūsu juridisko jautājumu un problēmu un mēs lepojamies ar savu aktīvo un uz problēmu risinājumiem vērsto attieksmi, lai sasniegtu klientam vēlamo rezultātu par samērīgu cenu.

Albro Group, SIA, juridiskie pakalpojumi

Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Apraksts: Jurista pakalpojumi jau vairāk nekā 10 gadu darba pieredze. Juridiskās konsultācijas saistību tiesībās, juridisko dokumentu izstrāde. Pārstāvniecvība Latvijas Patentu Valdē un Eiropas Savienības intelektuālā īpašuma organizācijā EUIPO, un pasaules intelektuālā īpašuma WIPO, valsts iestādēs, tiesās, muitā un citās institūcijās Latvijā. Preču zīmju reģistrācija Latvijas Republikas Patentu valdē. Konsultācijas intelektuālā īpašuma strīdu un pārkāpumu jautājumos, negodīgas konkurences, reklāmas ar muitu saistītajos gadījumos. Izstrādāt un konsultēt licencēšanas un franšīzes līgumu un intelektuālā īpašumu tiesību komercializācijas jautājumos, pārvaldīšanas stratēģiju un intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzību. Juridiskā palīdzība celtniecības jomā.

ToUnDa, SIA

Zvejas 19, Rīga, LV-1030
Apraksts:

Uzņēmums "ToUnDa" darbojas ģeosintētikas nozarē kopš 2011. gada.  Piedāvājam vadošo Eiropas ģeosintētikas ražotāju materiālus, sniedzam konsultācijas klientiem par nozarē pieejamajiem materiāliem un to izmantošanu būvniecībā, veicam materiālu instalāciju.  Mūsu specializācija ir HDPE membrānu un plātņu kausēšana, LDPE, LLDPE un PVC membrānu kausēšana, kā arī citu ģeosintētisko materiālu instalācija, kas nodrošina ģeomembrānas funkcijas darbību.  Mūsu darbu pamatā ir optimālu risinājumu rašana klientiem, konsultācijas un precīza darba veikšana.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

Propus, SIA

Varšavas 48, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ darba apģērbu ✓ darba cimdus ✓ darba apavus ✓ preces dzirdes aizsardzībai ✓ preces elpošanas aizsardzībai ✓ preces galvas aizsardzībai ✓ acu un sejas aizsarglīdzekļus u.c. Par uzņēmumu: SIA PROPUS ir dibināts 2009.gadā un veiksmīgi attīsta savu darbību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas gan mazumtirdzniecības, gan vairumtirdzniecības jomā, piedāvājot saviem klientiem modernu un kvalitatīvu produktu klāstu no pasaulē plaši pazīstamiem darba aizsardzības līdzekļu ražotājiem. Plašais preču klāsts, ko piedāvā uzņēmums SIA PROPUS, ļaus Jums izdarīt izvēli atbilstoši Jūsu vajadzībām un finansiālām spējām. Preču piegāde tiek organizēta sadarbībā ar kurjerpastu, kas ļauj veikt piegādes ātri un uz jebkuru klienta norādīto vietu.

Ozols-GV, SIA

Vijolīšu 12, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par uzņēmumu:

Būvuzraugs Gatis Ozols veic tiltu, ceļu, ielu būvuzraudzību. Būvdarbu procesa uzraudzība un ikviena būvuzraudzības plānā noteiktā posma kontrole būvlaukumā termiņos. Drošības kontrole. Plānu uzraudzīšana. Sniedz ārpakalpojumu ar sertificētu, kalibrētu krītoša svara deflektometru. Grunts blīvuma mērīšanas pakalpojums. Par darba laiku lūgums sazināties telefoniski.

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Apraksts: Viss nepieciešamais mājai, dārzam un būvniecībai ir mūsu veikalā ! Laipni lūdzam !

BAU fonds, SIA

Tīnūžu 1a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu pārbaudes akts ✓ Elektroinstalācijas atzinums ✓ Topogrāfiskais izpildmērījums ✓ Ēkas energosertifikāts ✓ Kadastrālā uzmērīšanas lieta ✓ TU atzinumi Par mums:

Mē nodarbosimies ar jūsu projektu no sākuma līdz legalizācijai - nesaprotamu papīru gūzma un dažādas valsts iestādes ir mūsu darbs. Vasarnīcu, privātmāju nelegālās pārbūves legalizācija - negaidiet soda naudu paziņojumus, sāciet dokumentu kārtošanu jau šodien. Individuāla pieeja katram mūsu klientam. 

Semko, SIA, Rosela

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Mūsu uzņēmums ražo augstas kvalitātes korpusa mēbeles mājām, dzīvokļiem, ofisiem, mazumtirdzniecības un sabiedriskām telpām. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

KL būvnieks, SIA

Rūpniecības 19, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Nodarbojamies ar dažādiem būvniecības, demontāžas darbiem, pārsvarā komunikācijas ūdens, kanalizācija, siltumtīkli, rakšanas un grunts pārvietošanas darbi. Uzņēmums patstāvīgi paplašina savu tehnikas klāstu ar kuru sniedzam dažādus zemes darbu pakalpojumus. Šogad iegādājāmies Augsnes Rekultivācijas frēzi.

Veikals - serviss HD 4

Kandavas 19, Daugavpils, LV-5401
Meža un dārza tehnika: Pie mums ir vairāku pasaulslavenu zīmolu meža un dārza tehnika – tāda, kura izpelnījusies klientu uzticību vairāku gadu desmitu garumā, tāda, par kuru ražotāji ir pa īstam atbildīgi! ✓ Cenas – norādītas katalogos, bet nav akmenī kaltas ! ✓ Atlaides – skatieties sadaļā JAUNUMI UN AKCIJAS! Ja tur nav aktuālo atlaižu – vienkārši zvaniet mums… ✓ Rezerves daļas piedāvātajai tehnikai – IR! ✓ Serviss strādā cītīgi – bez garām rindām!

Degran, SIA

Ieriķu 20-8, Rīga LV-1084
Par mums: SIA “Degran” ir ģimenes uzņēmums ar ilggadēju pieredzi drošības sistēmu montāžā un tehniskajā apkalpošanā. Pakalpojumu klāstā ietilpst videonovērošana, signalizācija, ugunsdrošības signalizācija, piekļuves kontrole un domofoni.

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE